Arsènic estrena el videoclip de L’Últim Anhel amb la Fúmiga

Arsènic estrena el videoclip de L’Últim Anhel amb la Fúmiga
  29/03/2022

Posada de llarg de luxe per a la banda de Xàbia Arsènic. Dimecres 30 de març, a les 20 hores, estrenarà el videoclip de L’Ultim Anhel, per al qual ha comptat amb la col·laboració de La Fúmiga. El tema, el tercer del disc del mateix nom, arrodoneix un projecte que es va llençar en la primavera de 2021. Ara, quasi un any després, els xabiencs han volgut sorprendre el seu públic amb un videoclip on canten amb ells dos dels integrants del grup de la Ribera Alta. Es tracta de Jose Beteta i Artur Martínez, que han encaixat perfectament lletra, melodia i veus en el projecte.

Arsènic dona un pas endavant amb el nou videoclip, que ha estat gravat al gimnàs de l’institut Antoni Llidó de Xàbia. La cançó L’últim anhel fa referència a allò que enterboleix la ment, ‘un monstre’ interior -com ells diuen- que afrontes per tirar endavant. L’estètica i la imatge del treball recorden la pel·lícula El club de la lluita, amb un ambient fosc, apagat i tenebrós i els protagonistes disposats en cercle.

Obra de la productora Pacific Films, el grup està satisfet amb el resultat del videoclip i motivat per continuar obrint-se camí en el panorama de la música en valencià. Treballar amb els components de La Fúmiga, un dels grups que més pega en estos moments, ha estat una bona experiència. Els d’Arsènic asseguren que hi ha hagut un bon enteniment, aportant cadascú el seu estil i manera de fer però sense allunyar-se d’allò que els autors de la cançó pretenien gtransmetre. I això és d’agrair “perquè ni la popularitat d’ells i al nostra és la mateixa ni estem a la mateixa lliga”, diuen fent broma.

L’enllaç per vore el videoclip s’activarà el 30 de març a les 20 hores. No t’ho pots perdre! I si teniu ganes de vore’ls en directe, anoteu el Rock & Fava del Poble Nou de Benitatxell a les vostres agendes; se celebrarà el cap de setmana del 22 al 24 d’abril i compartiran cartell amb Smoking Souls i Tesa

enllaç al videoclip: https://youtu.be/TDi4NpRS54E

<<< Tornar a la portada