Arsènic arriba a la final de la millor cançó de l’estiu en valencià

Arsènic llega a la final de la mejor canción del verano en valenciano
  19/09/2021

El grup de la Marina Alta Arsènic ha arribat a la final per triar la millor cançó en valencià de l’estiu en el conegut compte d’Instagram musicaenvalencia. Ho ha fet amb La Senda, un dels últims temes del grup de Xàbia inclòs en el seu disc L’últim anhel. La final se celebra hui diumenge.

Els de Xàbia competien en una de les semifinals -la tercera- amb un dels grups que més està pegant a hores d’ara, Zoo. El públic, amb el seu vot, va decidir que el tema dels xabiencs passara a la final.

La votació es fa a través de la història d’Instagram del compte musicaenvalencia. Ja no fa mal (La Fúmiga i Samantha) va guanyar la primera semifinal en quedar per davant d’Ale Ale (Oceàns). Ressaca (Niuss) va quedar per davant de Tota estiu (Pupil·les) en la segona. I en la tercera, La Senda (Arsènic) va obtenir més vots que Tobogan (Zoo).

Arribar a la final no ha estat fàcil i té molt de mèrit, donada la qualitat dels temes i els grups seleccionats. Enhorabona de nou al grup de la Marina Alta i molta sort a este grup que està pegant fort i que prompte es retrobarà amb el públic dalt els escenaris! Actuarà el 9 d’octubre a Alcalalí, el 10 a Dénia, el 16 a València i el 30 a Xàbia.

Subscriu-te!