Atletisme: El Gegant de Pedra d’Ondara compleix deu anys amb més de cinc-cents participants

  • Atletisme: El Gegant de Pedra d’Ondara compleix deu anys amb més de cinc-cents participants
  • Atletisme: El Gegant de Pedra d’Ondara compleix deu anys amb més de cinc-cents participants
  18/02/2019

 

Cinc-cents-vuit participants han recolzat el desè aniversari de la cursa de muntanya Gegant de Pedra, que organitzen el  Club d'Atletisme d'Ondara i la Regidoria d'Esports. Aquesta xifra es composa dels 170 caminants que han completat els  14,5 km, 153 corredors en eixa mateixa distància, i altres 185 atletes que ho han fet en els 21 quilòmetres de trajecte que els ha fet recórrer des del terme municipal ondarenc cap als de Beniarbeig, Benimeli, Ràfol d’Almúnia i El Verger.

       La primera de les modalitats de cursa ha tingut com a guanyador a Ignacio Cardona Torres, del C.A Llebeig - Mountain Llebeig amb un temps de 1 hora, 20  minuts i 11 segons; mentre que en la més llarga s’ha imposat Fran de la Cruz Jordà d’Entrena Benissa amb un temps de 2 hores, 3  minuts i 9 segons.

       Ambdós i la resta de classificats per categories han rebut els trofeus de mans de l'alcalde, José Ramiro, i la regidora d'Esports, Mar Chesa, al voltant de l'àrea de l'alberg municipal de Segària. Aquesta última ha elogiat la disposició dels efectius del Club Atletisme Ondara per a fer de l’organització un exemple d’aquest tipus d’esdeveniments, i agraït als participants la seua assistència i als col•laboradors la seua contribució a la prova. El capítol d’agraïments l’ha estès a Protecció Civil, Policia Local, Centre Excursionista d'Ondara i dels Ajuntaments de Benimeli, Beniarbeig, Ràfol d'Almúnia i El Verger, així com amb entitats locals i persones particulars que s'involucren al màxim en cada esdeveniment esportiu a Ondara.

 

FOTOS CLUB ATLETISME ONDARA

Subscriu-te!