Ajuntament, AECC i Club d’Atletisme Ondara organitzen una cinquena edició de la Cursa Solidària pel 2 d’octubre

  • Ayuntamiento, AECC y Club de Atletismo Ondara organizan una quinta edición de la Cursa Solidària para el 2 de octubre
  • Ayuntamiento, AECC y Club de Atletismo Ondara organizan una quinta edición de la Cursa Solidària para el 2 de octubre
  08/09/2022

La V Cursa Solidària d’Ondara, a celebrar el diumenge 2 d’octubre a benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, ha estat presentada a la Casa de Cultura per l’alcalde, José Ramiro; la regidora d'Esports, Mar Chesa; la presidenta de la Junta Local d'Ondara de l'AECC, Mari Carmen Bisquert; el representant del Club d'Atletisme d'Ondara, Juan Ginestar; i el cap de la Policia Local, Toni Galiano.

        La regidora d'Esports ha agraït l'esforç realitzat per la Junta Local de l'AECC en l'organització de la cursa amb la  col·laboració del Club d'Atletisme d'Ondara, i ha fet una crida a la solidaritat, ja que tota la recaptació que s’aconseguisca en aquest esdeveniment esportiu, es destinarà íntegrament a l'AECC per a la investigació de la lluita contra el càncer. Així mateix, Chesa ha agraït també la col·laboració de Policia Local, Protecció Civil, i Ondara Custom Club en la celebració de la cursa.

 

LA INVESTIGACIÓ CONTRA EL CÀNCER COM A DESTINATÀRIA

 

Pel que fa a les inscripcions els organitzadors han explicat es poden formalitzar fins al 28 de setembre a la web de www.somesport.com , i també de forma presencial en negocis locals: Calçats Dora, La Furiona, Esports Colau, Naturalmente (herbolari), Ondara Òptics, Ferreteria Llúzar, i Allianz Seguros. Aquestes inscripcions comporten un donatiu de 5 euros que es destinarà íntegrament a la investigació contra el càncer que canalitza l’AECC. L’arreplegada dels dorsals es podrà realitzar el divendres 30 setembre de 18 a 21 hores al Decathlon d’Ondara; el dissabte 1 d’octubre de 18 a 20 al Prado; i el mateix dia de la cursa, abans de l’eixida..

Quant als detalls de la cursa en si han confirmat que l’eixida està prevista a les 9:30 hores del diumenge 2 d’octubre des del Prado, que suposa la novetat d’enguany, i l’arribada en eixe mateix punt. No obstant, a les 9 hores s’ha disposat d’un escalfament per a animar la cursa; del que a continuació es realitzarà el lliurament del xec en favor d’AECC i es llegirà el manifest.

Per altra banda, la prova tindrà un recorregut de 4.2 quilòmetresde circuit urbà per a caminants que transcorrerà per les partides Xebics, Mollons i Alfatares, que s’amplia fins a 7 per als corredors que arribaran a Torrecarrals.  A l’arribada d’uns i altres l’organització s’ha disposat també d’animació per a convertir aquesta jornada de solidaritat i esport en una festa reivindicativa.

 

<<< Tornar a la portada