Baleària converteix 85.000 envasos de plàstic en mobiliari de terrasses per a dos del seus ferries

Baleària convierte 85.000 envases de plástico en mobiliario de terrazas para dos de sus ferries
  28/07/2020

Baleària ha reutilitzat el plàstic equivalent a més de 85.000 botelles per a construir el mobiliari de les terrasses dels vaixells Bahama Mama, que cobreix la línia Dénia-Eivissa-Palma, i Abel Matutes, que viatja diàriament entre Barcelona, Alcúdia i Ciutadella. Es tracta d'un projecte d'economia circular basat en el reciclatge d'envasos de plàstic per a convertir-los en mobiliari per a les cobertes exteriors dels vaixells.

Es tracta d'una acció més en línia amb el compromís de la companyia per la sostenibilitat. Baleària, en col·laboració amb Ecoembes i Reciclamás, s'encarrega de separar i recollir envasos de plàstic generats a bord de diversos vaixells i estacions marítimes, i l'empresa especialitzada CmPlastik utilitza una quantitat de plàstic reciclat equivalent al recollit per a fabricar el mobiliari. Cal destacar, a més, que aquest material és més sòlid i resistent que l'utilitzat habitualment en el mobiliari exterior dels vaixells, amb el que s'espera que la seua duració siga major.

Georges Bassoul, director general de Negoci de Baleària, ha explicat que “estendrem aquesta iniciativa d'economia circular a altres vaixells de la companyia perquè creiem necessari apostar per la sostenibilitat”.

<<< Tornar a la portada