Baleària Port celebra el Nadal amb activitats per a tota la família 

Baleària Port celebra la Navidad con actividades para toda la familia 
  02/12/2022

La programació d'activitats comença hui amb la inauguració de la pista de patinatge sostenible i l'encesa de la decoració nadalenca

 

Amb l'arribada del mes de desembre, l'estació marítima Baleària Port, a Dénia, tornarà a inundar-se de la llum i els colors propis del Nadal. Hui divendres 2 de desembre serà la inauguració oficial del Nadal amb l'obertura de la pista de patinatge (16.00 h) i un taller de veles nadalenques personalitzades, pintacaras i dues hores d'accés a la Ludoteca de BigBalloon (a les 17.30 h per 10 euros). A les 18.00 h, després de l'encesa de llums, el restaurant Nauta Port oferirà un xocolate calent. 

Com en anys anteriors, des de hui i fins al pròxim 8 de gener estarà oberta l'habitual pista de patinatge sostenible. El preu per a poder gaudir de la pista durant 30 minuts és de 3 euros per persona. Els horaris poden consultar-se en el perfil de Twitter (@BaleariaPort) i Facebook de l'estació marítima (@baleariaportdenia). 

A més, els xicotets podran recollir una carta en les taquilles de la naviliera per a deixar els seus desitjos de Nadal en una bústia per a Papà Noel i els Reis Mags d'Orient, així com fer-se una foto, en la La Casa de Papà Noel instal·lada en un dels locals de l'estació marítima 

La Fundació Baleària ha organitzat dos concerts solidaris de Nadal per al mes de desembre a la sala l’Androna Multiespai. El primer concert serà el dimecres 14 de desembre a càrrec del Conservatori de Música Tenor Cortis de Dénia, i el dimarts dia 20 es podrà gaudir de l'actuació del Cor del Conservatori de València. 

En tots dos concerts, l'entrada és lliure fins a completar l'aforament, i s'acceptaran aliments no peribles per al programa Baleària Solidària. 

D'altra banda, des del 5 de desembre i fins al 10 de gener, en Baleària Port estarà oberta al públic una exposició amb joguets originals i sostenibles realitzats amb plàstic reciclat recollit del fons de la mar i dels vaixells de la naviliera, entre altres. L'objectiu d'aquesta exposició és conscienciar, de manera creativa i artística, sobre l'ús de plàstics i la contaminació que causen. Els joguets han sigut creats per un artesà del projecte Planeta Tap, que realitzarà uns tallers de joguets amb finalitats solidaris en el mercat gastronòmic d'Els Magazinos, a Dénia, organitzats per la Fundació Baleària. 

Els tallers tenen una duració de mitja hora, i el preu serà de 5 euros per xiquet en horari d'11 h a 14 h i de 16.30 h a 20.30 h. Els diners recaptats amb els tallers serà destinat a una associació amb projectes vinculats a la preservació del medi marí

<<< Tornar a la portada