Baleària publica la seua segona col·lecció de biografies sobre les dones pioneres que donen nom a algun dels seus vaixells

Baleària publica su segunda colección de biografías sobre las mujeres pioneras que dan nombre a alguno de sus buques
  27/12/2021

Què hi ha darrere de dones com Eleanor Roosevelt, Cecilia Payne i Hedy Lamarr, que donen nom a alguns dels vaixells de Baleària? Ara la naviliera ha publicat les seues biografies en una segona col·lecció amb la qual tracta de retre homenatge i posar en el lloc que mereixen a aquestes dones que van ser pioneres i rellevants en diferents camps. L'escriptora i activista Eleanor Roosevelt, la científica Cecilia Payne i la inventora i actriu Hedy Lamarr, s'afigen a la col·lecció.
    "Batejar els nostres vaixells amb el nom d'aquestes dones rellevants és una manera d'expressar el nostre compromís amb la sostenibilitat social, ambiental i econòmica, amb els ODS assumits per Baleària com a carta de navegació; és la nostra declaració de principis com a empresa ciutadana i responsable", explica el president de Baleària, Adolfo Utor.
     Coincidint amb la fita que ha suposat enguany la posada en marxa de el innovador fast ferri Eleanor Roosevelt, Baleària i Vegueta Edicions han editat 5.000 cofres que conté tres llibres il·lustrats on es detalla la vida d'aquestes pioneres que es van rebel·lar contra el preestablit i contra les normes socials que relegaven a la dona a la invisibilitat. Aquests llibres se sumen als tres publicats en 2018 sobre les científiques Hypatia d'Alexandria, Marie Curie i Rosalind Franklin.
 En aquesta nova col·lecció es narra la vida de tres dones nascudes a cavall entre el segle XIX i el XX, que van trencar les cotilles del seu temps.

<<< Tornar a la portada