Bandera verda per a Calp per reciclar molt de vidre a l'estiu

Bandera verde para Calp por reciclar mucho vidrio en verano
  21/09/2021

Calp ha sigut el municipi amb major puntuació a l'hora de reciclar vidre en els mesos d'estiu, segons la campanya organitzada per Ecovidrio dins del Moviment Banderes Verdes. Es premia no sols un increment en el reciclatge de vidre sinó també el percentatge d'adhesió de l'hostaleria i el compromís de l'ajuntament per difondre i fomentar la campanya entre els seus ciutadans.

Calp ha aconseguit 2.805 punts, enfront dels 1.610 punts del segon classificat, El Campello, guanyador de la segona Bandera Verda que Ecovidrio concedia a la Comunitat Valenciana. La ciutat del Penyal ha aconseguit a més la màxima puntuació que assignava Ecovidrio en el volum de recollida selectiva de vidre – 100 punts – i en el grau d'adhesió de l'hostaleria – 200 punts;, amb la participació de 193 establiments . A més, també ha obtingut el màxim en l'apartat de difusió de la campanya, amb 2.505 punts més.

La campanya s'ha desenvolupat al llarg de juliol i agost i el seu objectiu era sensibilitzar sobre la importància del reciclatge i de la separació i recollida selectiva dels envasos de vidre.

<<< Tornar a la portada