Base Charter Marina Dénia, un nou projecte nàutic innovador

  • Base Charter Marina Dénia, un nuevo proyecto náutico innovador
  • Base Charter Marina Dénia, un nuevo proyecto náutico innovador
  06/05/2021

 

La Base Charter Marina Dénia ha nascut de la fusió de dues empreses situades en el port esportiu, Veles i Vent i Nàutica Suro. La idea, secundada per Marina Dénia, té com a finalitat potenciar un sector en expansió com és el lloguer d'embarcació d'esbarjo. “Quan Carlos i Kiko van vindre a presentar-nos la idea no dubtem a donar-los suport. Des del nostre port podrem oferir una oferta nàutica innovadora i de primer nivell”, assegura Gabriel Martínez, director de Marina Dénia.

La Base Charter està orientada a un perfil de client que vol viure una experiència d'oci única. Podrà llogar embarcacions de primer nivell de vela i motor, amb o sense patró. Tindrà diversos serveis de llançadora a la seua disposició per a connectar per terra les zones de València i Alacant i per mar amb Eivissa i Formentera. Base Charter també és un centre de formació nàutica per a l'obtenció de titulacions oficials d'embarcacions d'esbarjo. A partir del mes d'octubre hi haurà un calendari replet d'activitats per a descobrir la passió de la mar. Al projecte també s'ha unit La Segella Golf, per la qual cosa una tercera llançadora portarà fins al camp de golf als clients que així ho desitgen.

Per a posar en marxa el projecte, l'equip de Marina Dénia va participar ahir en un esdeveniment nàutic, amb una navegació en dos velers des de Dénia a Xàbia. 

 

<<< Tornar a la portada