Benitatxell posa en marxa l'autobús gratuït a la cala del Moraig amb noves parades

Benitatxell pone en marcha el autobús gratuito a la cala del Moraig con nuevas paradas
  02/07/2022
Es dupliquen els punts de recollida de banyistes: cementeri municipal, pàrquing enfront del Masymas, aparcament del col·legi Lady Elizabeth i, finalment, la cala

L'Ajuntament de Poble Nou de Benitatxell ha posat en marxa des d'aquest dissabte 2 de juliol el servei d'autobús llançadora gratuït per a portar als banyistes a la cala del Moraig. Després de l'experiència pilot del passat estiu, enguany s'ha decidit ampliar els punts de recollida, que passen de dues a quatre. 
Així, l'autobús eixirà al matí des del centre urbà i farà parada també en el pàrquing enfront del Masymas, l'aparcament del col·legi Lady Elizabeth i, finalment, la cala. El mateix recorregut, però al revés, el farà al migdia, i a la vesprada tornada a començar. A més, cada 15 o 20 minutos baixarà i pujarà als banyistes des de l'aparcament de la cala fins a peu de platja. Es tracta d'una alternativa còmoda a la pronunciada pendent que es fa especialment difícil de pujar en els dies de molta calor, amb l'hamaca i la nevera a coll. 
    Els dissabtes, diumenges i festius el bus farà la primera eixida des del pàrquing al costat del Cementeri Municipal a les 9.30 hores, i tornarà de la cala al centre urbà a les 14 h. A la vesprada tornarà a eixir a les 16 h des del cementeri i retornarà als últims banyistes des de la platja a les 18.30 h. Entre setmana, l'horari serà el mateix excepte la primera eixida, que es realitzarà a les 10 h en comptes de les 9.30 h.
    Aquest servei busca descongestionar de vehicles la zona de costa i, al mateix temps, promoure les visites al centre urbà de la localitat. Més endavant, la segona quinzena de juliol, es posarà en marxa el nou sistema de control d'accés al Moraig amb pàrquing de pagament. A més dels residents de Benitatxell, els usuaris que trien l'autobús com a mètode de transport estaran exempts de pagament.

<<< Tornar a la portada