Canfali Marina Alta

BPM Lighting, Restaurant Sud i Marina Salut rebran els Premis Cedma

BPM Lighting, Restaurante Sur y Marina Salud recibirán los Premios Cedma
  11/02/2020

El jurat dels Premis Cedma 2020 ha decidit distingir enguany a les empreses BPM Lighting, Restaurant Sur i Marina Salud. Els guardons, que concedeix el Cercle Empresarial de la Marina Alta, s'entregaran el pròxim 6 de març a l'Hotel Dénia Marriott La Sella. 

Enguany, el jurat ha estat presidit per Benito Mestre i compost per Sonja Dietz, Juan Carlos Juan, Isabel Agulles i Ángel Vives. De BPM Lighting, Mestre ha destacat la llarga trajectòria i la projecció internacional d'esta empresa. implantada a Dénia, que es dedica al disseny i innovació en il·luminació tècnica i arquitectural. A més, ha iniciat un procés d'internacionalització que li ha permés estar present en més de 40 països.

Respecte al Restaurant Sud, enclavat a la Granadella de Xàbia, es reconeix el gran compromís social d'aquesta empresa familiar que porta en marxa des de fa més de 60 anys. 

En el cas de Marina Salut, empresa que gestiona l'Hospital de Dénia i l'àrea sanitària de la comarca, s'ha destacat la contínua innovant en tècniques pioneres i creant llocs de treball a la comarca. 

Cercar notícies
Agenda