Caitlin Coyers s’imposa en el III Trofeu Fémines de l’Ajuntament d’Ondara

Caitlin Coyers s’imposa en el III Trofeu Fémines de l’Ajuntament d’Ondara
  13/03/2023

Les Regidories d'Igualtat i Esports de l'Ajuntament d'Ondara han apostat pel ciclisme femení, un altre any més, per commemorar el Dia de la Dona, amb la col·laboració del C.C. Segària, Policia Local i Protecció Civil.

            La prova començava amb l'acte protocol·lari del tall de la cinta de la volta que va estar protagonitzat per cinc dones en commemoració de l'efemèride en les persones de les regidores d’Esports, Igualtat, Sanitat i Hisenda, Mar Chesa,, Raquel Mengual, Mari Carmen Velázquez y Raquel López, a les quals s’ha unit la vicepresidenta del C.C. Segària, Mónica Torres Jorro, a més del director tècnic de la Volta la Marina, Ruben Donet. Totes elles han assenyalat que la III Volta  Ciclista Fémines - Ajuntament d’Ondara ha estat treballada  des de la perspectiva d'Igualtat, donant importància a la Dona en el panorama ciclista comarcal

Pel que fa a la classificació, Caitlin Coyers (International Cycling Academy) es va imposar en aquesta primera prova de la Challenge Dones CV – AÓN disputada sobre 80 quilòmetres de recorregut. La líder de l'esquadra de La Nucia, ha estat acompanyada en la calaixera per Naomí Martínez (International Cycling Academy) i Barbara Borowiecka (Independent). Per altra banda, Sosa Maryloli (International Cycling Academy) ha sigut la millor sub 23, per davant de Lidia Llacer (International Cycling Academy) i Lucía Martín (UPV). Coyers també ha sigut la primera èlit i en el premi de la muntanya; Hanna Tamoudi (Sant Joan), s'ha imposat en M30; i Cinta Sancho (UPV), en M40. Finalment, el maillot de les metes volants se l'ha adjudicat Mireia Orengo; i l'International Cycling ha sigut la millor esquadra, mentre que Encarna Cardona obté el premi local.

Quant a categories inferiors, la victòria en cadets ha estat per a  Aroa Rodríguez (International Cycling Academy), amb Laia Canet (Teika Granja Rinya), segona; i Noa Alderete (International Cycling Academy), tercera; en juniors s’ha imposat Raquel Pérez Atienza (AM So) davant de Paula Gimeno (International Cycling Academy). Coyers també ha sigut la primera èlit; Hanna Tamoudi (Sant Joan), s'ha imposat en M30; i Cinta Sancho (UPV), en M40. El mallot de la muntanya ha sigut per a Caitlin Coyers; el de les metes volants se l'ha adjudicat Mireia Orengo; i l'International Cycling ha sigut la millor esquadra, mentre que Encarna Cardona obté el premi local.

El lliurament de trofeus va tindre lloc a la plaça de bous on els representants de l’Ajuntament d'Ondara ha agraït la tasca de la Policia Local, Protecció Civil, Guàrdia Civil i del Club Ciclista Segària per a fer possible aquesta prova del calendari ciclista femení de 2023. El grup de percussió Ondaratack va ambientar musicalment la jornada, animant el pas de les ciclistes pel casc urbà d’Ondara.

FOTOS JAUME MORA

 

<<< Tornar a la portada