Calp instaura per a aquest l'estiu la recollida de residus porta a porta per als hostalers del centre urbà

Calp instaura para este el verano la recogida de residuos puerta a puerta para los hosteleros del centro urbano
  01/07/2022

L'Ajuntament de Calp i l'empresa concessionària del servei de recollida de residus, Acciona, continuen implantant fórmules per a reforçar i millorar el servei durant l'estiu. Fa unes setmanes es va posar en marxa un pla per a potenciar el servei durant la temporada estival, en el qual l'Ajuntament invertirà 231.481,43 euros amb l'objectiu d'evitar desbordes i acumulació de residus i retards en la recollida.
    Ara es posen en marxa noves modificacions en el servei de recollida en el barri antic, de manera que a partir del 4 de juliol s'eliminen els contenidors soterrats de la plaça del Mosquit, el carrer Santíssim Crist i carrer Llibertat amb carrer Major. Al mateix temps s'estableix una nova ubicació de contenidors de superfície en l'aparcament del centre històric en l'entrada pel carrer Llibertat (Passatge). 
    A més per a donar servei al centre urbà es comptarà amb els punts de depòsit de residus situats al carrer Benissa, plaça del Salvador i de l'avinguda Mare de Deu del Carme.
    Però el més nou és que, addicionalment, a partir del 7 de juliol s'instaurarà un servei específic de recollida porta a porta dirigit a establiments hotelers situats en la zona del centre històric. El servei consistirà en el repartiment per part d'Acciona de contenidors de xicotetes dimensions a cada establiment, que hauran de ser guardats en les instal·lacions dels establiments i trets a la via pública en horari de 21 a 24 hores hores per a la seua posterior recollida, en torn de nit tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge. 
Una vegada realitzada la recollida els contenidors hauran de ser guardats pels establiments de nou dins de les seues instal·lacions, amb la finalitat que no romanguen contenidors en la via publica fora de l'horari de deposite de residus. Els establiments poden sol·licitar el seu contenidor a l'empresa concessionària ACCIONA, al telèfon 96 583 25 61, i l'empresa els repartirà el dia 7 de juliol.

<<< Tornar a la portada