Calp reforça el servei de neteja per a Setmana Santa

Calp refuerza el servicio de limpieza para Semana Santa
  28/03/2023

Calp ha elaborat un pla per a reforçar el servei de neteja viària i recollida de residus sòlids urbans de cara a la Setmana Santa en tres franges horàries. Al matí hi haurà dues rutes de recollida -de dilluns a dissabte- de càrrega lateral i dos suports per a la recollida dels residus que queden a l'entorn de contenidors. Els diumenges es reserven per a una ruta de recollida en la zona d'urbanitzacions. Per a la recollida de mobles i estris s'estableix un equip per a la zona del nucli urbà i un altre per a les urbanitzacions i altres dos equips per a la recollida de podes. Es durà a terme l'escombratge manual i la neteja diària de dilluns a diumenge de totes les zones del nucli urbà i passejos i dos equips de hidroneteja s'encarreguessin de l'entorn de contenidors i places i reforcessin les entrades a les platges.

            A la tarda es realitzarà la recollida específica de cartró i d'envasos. Hi haurà també un reforç de l'escombratge manual i mecànic d'urbanitzacions i s'instal·laran nous punts de contenidors de petites dimensions en zones de gelateries i llocs de menjar. Ja a la nit, es realitzen dues rutes de recollida de la zona del nucli urbà amb un equip de suport.

            Els dissabtes es disposa d'un equip específic de neteja de mercat ambulant i en la zona d'urbanitzacions es continuarà disposant de dos equips de desbrossament. Hi haurà reforços en els passejos marítims.

<<< Tornar a la portada