Calp reforça les mesures per a una festa de Cap d'Any més segura

Calp refuerza las medidas para una fiesta de Nochevieja más segura
  30/12/2021
Es demanarà el certificat Covid a tots els assistents i s'establirà un accés únic a la Plaça Major

L'Ajuntament de Calp ha decidit mantindre les celebracions previstes per a la nit de Cap d'Any, però això si es farà amb totes les mesures de seguretat front la Covid-19. En principi ja s'havia traslladat la celebració des de la Plaça de la Vila fins a la Plaça Major, per tractar-se d'un espai més segur. A més, com a mesura per a evitar risc de contagis es demanarà el certificat Covid a tots els assistents i s'ha establit un accés únic a la plaça des de l'avinguda Masnou. A més es comptarà amb la vigilància de la Policia Local i de Protecció Civil.
    Aquest dijous l'alcaldessa de Calp, Ana Sala, s'ha reunit amb el regidor de Festes, Paco Avargues, el regidor de Seguretat, Domingo Sánchez, el regidor de Protecció Civil, Matías Torres, la Policia Local i tècnics de l'Ajuntament per a coordinar les mesures de control i d'higiene. 
    Segons ha assenyalat l'alcaldessa, “la nostra intenció és oferir a la ciutadania un espai segur en el qual puga celebrar l'arribada de l'any nou enfront de festes privades sense control”. En aquest sentit, ha afirmat que la plaça Major compta amb 6.000 metres quadrats, “un lloc molt ampli en el qual és més fàcil guardar la distància de seguretat i evitar aglomeracions”. Al mateix temps ha recordat l'obligatorietat de portar màscara en espais públics. 

    Aquestes mesures s'aplicaran per a la celebració de la festa de Nit de cap d'any que tindrà lloc a partir de les 23.30 hores del divendres 31, i en la qual hi haurà orquestra, cotilló i raïm de la sort. No estan previstes aquestes mesures per a la festa infantil que es desenvoluparà el mateix dia de 17 a 20 hores i que comptarà amb DJ, animació i jocs. En qualsevol cas l'alcaldessa ha insistit a demanar a la ciutadania prudència i responsabilitat i en la necessitat de complir les mesures sanitàries.

<<< Tornar a la portada