Calp s'incorpora al Festival de Música de Cinema

Calp se incorpora al Festival de Música de Cine
  28/02/2023

El Festival de Música de Cinema Marina Alta, Sonafilm, suma un nou soci. A Ondara, Dénia i El Verger s'uneix ara Calp després del conveni signat per l'alcaldessa, Ana Sala, amb el director del Sonafilm, Javier Gil. La cinquena edició del festival se celebrarà en la segona quinzena d'agost i la Ciutat de Penyal d’Ifac serà una de les seves seus. Està prevista la visita de personalitats nacionals rellevants dins del cinema i del món de la composició de bandes sonores.

            Gil ha comentat que “l'esdeveniment que se celebrarà a Calp no s'ha dut a terme fins ara en la Comunitat Valenciana i aportarà al festival un enriquiment cultural i musical de gran nivell i format, oferint al públic i als seguidors un nou concepte que ja tenia ganes de poder incorporar en la programació”. A més de Calp, segons ha deixat caure Gil, hi haurà més incorporacions enguany.

            En l'edició de 2022, el Sonafilm va fer un salt de qualitat i de quantitat notable, amb una programació de cinc dies seguits amb xerrades, documentals, concerts de càmera, concerts de per rock i el gran concert dedicat al mestre Morricone a càrrec de la Universal Symphony Orchestra i el Cor de la Rectoria en la Plaça de Bous d'Ondara. Per a la cinquena edició es prepara un projecte de festival que comportarà uns canvis i millores molt significatius.

<<< Tornar a la portada