Calpe-Jávea, a per un triomf balsŕmic en la Nostra Copa

Calpe-Jávea, a por un triunfo balsámico en la Nostra Copa
  02/12/2021

La Nostra Copa de futbol torna aquest divendres a la Marina Alta amb un plat fort: el Calpe-Jávea. Dos equips en hores baixes que afronten aquesta trobada, la seua primera en aquesta competició copera, com un bàlsam reparador per als seus últims mals resultats en lliga. Els calpins juguen com a locals perquè en la passada temporada van quedar per darrere dels xabiencs. El partit serà, per tant, en el Municipal de Calp a les 20 hores del divendres. 
    El Jávea travessa la seua pitjor ratxa en la lliga, amb cinc partits sense guanyar i tres derrotes consecutives que li han costat el lideratge. També el Calp ve de perdre les seues dues anteriors trobades, l'últim a casa. Tots dos equips anuncien canvis i novetats per a afrontar la trobada copera. 
    El Jávea segueix amb baixes de jugadors importants i s'auguren novetats en l'alineació. Fins i tot podrien provar algun jugador del juvenil. Però Manuel Esteban no li dona l'esquena a la Copa. “Farem una alineació competitiva per a intentar passar”, aclareix. El que probablement estarà disponible és Paco, que haurà de complir la seua sanció d'un partit en lliga. “Ens ha tocat el més exigent dels rivals”, es lamenta Esteban, “encara que tractarem de guanyar per a trencar amb la ratxa negativa i que torne l'alegria a l'equip”. 
    Per part seua, al Calpe també s'esperen canvis en l'onze. “Serà un partit bonic i de rivalitat per a gaudir”, assenyala el míster calpí, Villaescusa. “Crec que és un partit exigent i també molt aprofitable per a tots dos equips”, aclareix. Al tècnic calpí li agrada la competició “i a nosaltres ens ve bé per a fer coses diferents, encara que el primer partit que ens toca jugar ja és complicat”.

<<< Tornar a la portada