Campanya comercial per Sant Valentí a Calp

Campaña comercial por San Valentín en Calp
  06/02/2023

La Regidoria de Promoció Econòmica i Creama Calp, amb la col·laboració amb l'Associació d'Empresaris de Calp, han posat en marxa la campanya de dinamització comercial Calp t’enamora amb motiu de Sant Valentí. L'objectiu és fomentar les compres en el comerç local així com el consum en els restaurants de cara a la celebració del Dia dels Enamorats.

            La primera acció ha estat la instal·lació d'una il·luminació especial tematizada en els principals carrers comercials així com dos photocalls il·luminats en la plaça Colón i el carrer Los Almendros. A més, del 10 al 12 de febrer s'instal·laran quatre punts selfi perquè les parelles enamorades puguin fer-se una foto.

            Els dies 11 i 18 d'aquest mes se celebraran sengles jornades d'animació comercial en la qual dos cupidos repartiran piruletes a la ciutadania pels carrers comercials. I el Dia de Sant Valentí, s'instal·larà el “Photocall de l'amor”, un photocall instantani en el qual totes les parelles que ho desitgin podran prendre's una foto i portar-la-hi de record en el moment. A més, es regalarà un osset de peluix per cada parella que es faça la foto.

<<< Tornar a la portada