Canfali Marina Alta

Campanya de visibilització i recolzament al col.lectiu LGTBI durant el confinament

Campaña de visibilización y apoyo al colectivo LGTBI durante el confinamiento
  15/05/2020

Coincidint amb la celebració, el pròxim dia 17, del Dia Internacional contra la LGTBIfobia i la Transfòbia llança la campanya Ser de colors en temps de COVID-19. Es tracta de donar suport a aquest col·lectiu, que viu un doble confinament: el de l'armari i el d'estar tancat en un entorn familiar que, moltes vegades, no coneix la seua condició o identitat sexual o la rebutja.

            Ser de colors en temps de COVID-19 pretén donar visibilitat i fer perceptible la situació actual de les persones LGTBI basant-se en la no acceptació i discriminació per raó d'orientació sexual o la identitat de gènere de cada individu dins del seu nucli familiar i/o social pròxim durant el confinament.

“Són persones”, explica el regidor d'Igualtat i Diversitat, Javier Scotto, “que han hagut de deixar de ser elles mateixes, que han hagut de deixar de relacionar-se amb persones de la seua mateixa identitat o condició, que viuen en aquests moments un doble tancament, el de l'estat d'alarma i el de la seua pròpia identitat, patint discriminació i odi".

Cercar notícies
Agenda