Campanya de bons nadalecs “Comprant a Ondara paques la meitat i disfrutes el doble, et donem el 50% de la teua compra de proximitat”.

Campanña de bonos navideños “Comprant a Ondara paques la meitat i disfrutes el doble, et donem el 50% de la teua compra de proximitat”.
  30/11/2022

L'Ajuntament d'Ondara, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, posa en marxa de nou, per a aquest mes de desembre, el Bono Consum Ondara, després de l'èxit de la primera edició de la campanya el passat mes d'octubre, quan es van esgotar tots els bons dirigits a estalviar en la compra del comerç local.

        La campanya nadalenca, anomenada “Comprant a Ondara paques la meitat i disfrutes el doble, et donem el 50% de la teua compra de proximitat”, es un programa d'impuls del consum local a què l'Ajuntament destina 53.791 euros de manera directa en bons, amb la intenció de beneficiar tant al teixit empresarial local d'Ondara com la ciutadania, estimulant la compra en establiments locals adherits a aquesta campanya nadalenca.

L’alcalde, José Ramiro, com a responsable de l’àrea de Promoció Econòmica, ha animat a la ciutadania a participar en aquesta campanya amb què obtindran un gran descompte en el comerç de proximitat. Des de la Regidoria s’ha posat el llistat dels comerços que formen part de la campanya es podrà consultar en ww.ondarabonoconsum.es i en la web del portal del comerciant d'Ondara https://ondara.portaldelcomerciante.com son s’indica que poden ser adquirits per totes les persones empadronades al municipi majors de 18 anys, sent necessari disposar de targeta bancària. Adquisició que pot formalitzar-se a partir de l1 de desembre de forma presencial en l’Espai Català en horari de 9 a 14 hores o be online en la web de la campanya. En aquesta última fórmula caldrà accedir a la web de la campanya i omplir el formulari.

El funcionament dels bons, emesos per Confecomerç CV, compta amb la fórmula de que els ciutadans abonen el 50% del cost de la targeta, que té com a termini màxim de consum el 24 de desembre. Tot això dins d’una dinàmica que pot fer arribar els citats bons a un valor de 100 euros, dels quals, el ciutadà n’aporta, i en rep quatre de 25 per a poder-los canviar en les mateixes  4 compres.

Des de l’organització s’ha advertit que la compra de bons està limitada a una quantitat màxima de 50 euros per persona beneficiària i que, en cas que finalitzat el període fixat, no hagueren sigut consumits, no es pot recuperar el seu saldo, el 100% del qual serà donat a la Residència Ntra. Sra. de la Soledat d'Ondara.

<<< Tornar a la portada