Carretons i torneig de penyes al trinquet invoquen l’esperit del Mig Any de Sant Jaume a Ondara en temps de pandèmia

  • Carretons i torneig de penyes al trinquet invoquen l’esperit del Mig Any de Sant Jaume a Ondara en temps de pandèmia
  • Carretons i torneig de penyes al trinquet invoquen l’esperit del Mig Any de Sant Jaume a Ondara en temps de pandèmia
  31/01/2022

La Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara ha organitzat els actes emmarcats a la festa del Mig Any de Sant Jaume 2022, adaptats a les actuals circumstàncies per l’alta incidència de la pandèmia del coronavirus.

Segons ha destacat el seu responsables, Miguel Gomis, les activitats programades es van dur a terme amb tota normalitat i seguretat, encara que l’orquestra programada No Comment es va ajornar per a poder realitzar-se en unes pròximes dates més favorables, en una Festa Santjaumera a realitzar quan la sisena onada i les xifres d'incidència permeten celebrar l'acte. En això, el regidor ha expressat la seua satisfacció en veure que els més menuts, van gaudir de diverses activitats com el parc infantil, el bou mecànic, i, sobre tot els carretons que es van oferir a la plaça de bous que van donar la oportunitat a la xicalla de  divertir-se demostrant una vegada més, la gran consciència que tenen amb les mesures de seguretat. La ubicació a la plaça de bous d’aquesta última activitat, pel compte d’enfront de l’Ajuntament com en anys anteriors, ha esta justificada per Gomis per la conveniència de  controlar aforaments i mesures de seguretat.

Tot aquest muntatge ha estat complementat amb les partides de pilota celebrada al trinquet, les quals van registrar una nodrida participació i van coronar com a campions als representants dels Quintos 2022, Felipe Costa i Ismael Badia. No obstant, segons han informat la categoria femenina es va tindre que ajornar, degut al confinament de les participats, però des de la Regidoria de Festes i Tradicions s’ha anunciat que aquesta categoria del torneig del Mig Any tindrà lloc aquest proper dissabte.

L’Ajuntament d’Ondara ha agraït en un nota la presència a tots els veïns i veïnes que van participar en els actes realitzats i espera que més endavant es puguen realitzar més activitats programades. Des de la Regidoria de Festes i Tradicions s’ha emplaçat a la població a participar pròximament en la festa amb l'orquestra que tindrà lloc quan siga més oportuna la seua celebració.

 

<<< Tornar a la portada