Quasi 400 estudiants coneixeran els serveis del port i les eixides laborals

Casi 400 estudiantes conocerán los servicios del puerto y las salidas laborales 
  12/04/2023

 

Torna el projecte educatiu Coneix el Port de Dénia, dirigit a alumnes de l'ESO i Formació Professional, amb la finalitat de conéixer els serveis portuaris i l'oportunitats i eixides laborals que s'ofereixen. L'activitat es desenvoluparà entre el dimarts i el divendres de la setmana vinent. Han confirmat la seua assistència un total de 380 alumnes de sis centres: Sorts de la Mar, Historiador Chabás, Alfa & Omega, Paidos, Carmelites i María Ibars. 

És el tercer any que es posa en marxa aquesta iniciativa, sorgida de la Mesa Portuària Consultiva del Port que compta amb la participació de totes les empreses del port i amb el suport de l'Ajuntament. 

Igual que en les passades edicions, se li farà lliurament a cada alumne d'un catàleg amb informació de totes les empreses i entitats que conformen el Port de Dénia. Els alumnes realitzaran un recorregut per totes les instal·lacions per a veure l'activitat que genera el port. "Enguany repetim amb Món Marí per a oferir l'experiència de pujar a bord i navegar. A més, durant els mateixos dies, coincideix que estarà el vaixell Pascual Flores i els alumnes podran visitar-lo”, ha assenyalat Gabriel Martínez, capità-director de Marina Dénia. 

Durant l'activitat, que coordina Lois Zonneveld, els estudiants coneixeran la part turística de Marina Dénia, la faceta esportiva del Club Nàutic de Dénia, la marina seca de Nàutica Noguera, la Confraria de Pescadors, Baleària, el Varadero Port Dénia i Marina El Portet, on es realitzarà una pràctica de com és una entrada d'un vaixell al port. 

El gerent de Mundo Marino, David de Haro, ha agraït a Marina Dénia aquesta oportunitat "ja que és un privilegi compartir la nostra passió amb la mar amb els més joves. Som una empresa familiar, que ha evolucionat i ara tenim una oferta molt àmplia d'activitats nàutiques. Vivim en un poble de costa i és molt important que des de xicotets coneguen tot el que es fa ací perquè puguen en un futur, si volen, desenvolupar la seua carrera laboral”. 

<<< Tornar a la portada