Canfali Marina Alta

Castejón, més a prop del gran públic a Marina de Dénia

Castejón, más próximo al gran público en Marina de Dénia
  11/07/2019

L'art entès com a comunicació. Així ha presentat Joan Castejón l'exposició que des d'avui divendres, i davant del mar Mediterrani, fa un recorregut per la seva trajectòria. Ell posa el missatge i el codi -els seus dibuixos- i Marina de Dénia, el canal -la galeria. Només falta el receptor -el públic-, per a qui ha estat pensada aquesta mostra. Poder gaudir-ne a la sala o per què no? - a casa és el repte que s'ha marcat l'artista, que ha fet de la seva vocació un projecte íntim construït amb pinzellades d'art, llibertat, literatura i poesia.

La passió de Castejón per l'art ha estat l'incentiu que li ha permès seguir endavant en els moments més tràgics. En aquesta exposició, l'artista reuneix una sèrie de 21 treballs que giren al voltant de la seva obra gràfica. En ells que empra una tècnica senzilla i molt d'avantguarda que li permet fer còpies seriades d'un original en què, un cop impreses, intervé per crear reproduccions úniques. La fórmula permet que les peces tinguin un preu assequible (entre 175 € i 200 €) i que l'espectador pugui gaudir-ne a casa seva.

A la Galeria d'Art de Marina de Dénia, Castejón fa una retrospectiva de la seva obra des dels inicis a mitjans dels 60 fins a l'actualita

Cercar notícies
Agenda