Canfali Marina Alta

Cavallers del Me’n Fot donen 10.000 guants de làtex als Serveis Socials 

Cavallers del Me’n Fot donan 10.000 guantes de látex a los Servicios Sociales
  06/04/2020

Bon gest de la Filà Cavallers del Me’n Fot, que ha fet una donació de 10.000 guants de làtex als Serveis Socials de l'Ajuntament de Dénia. Amb això, l'entitat festera ha volgut mostrar la seua solidaritat amb els col·lectius de la ciutat que estan en la primera línia de contenció o formen part de sectors vulnerables  en la lluita contra la pandèmia del COVID-19. 

Amb la finalitat de ser eficaç a l'hora de plantejar la donació, la filà es va posar en contacte amb el departament municipal de Serveis Socials, on els van informar de quins eren les necessitats més urgents. Entre elles figurava com a prioritari el material de protecció de personal sanitari, i particularment, els guants de làtex, que s'han convertit en un element essencial i que, pel seu caràcter d'un sol ús, precisen d'una renovació constant. 

Des de la filà es van fer gestions amb una de les empreses proveïdores, que malgrat els cada vegada majors compromisos que ve adquirint, va accedir al requeriment atesa   la labor social i solidària de l'encàrrec  i va oferir deu caixes de guants, amb mil unitats cadascuna d'elles. Tot est el material es troba ja a la disposició dels Serveis Socials municipals, que farà ús d'ell segons les necessitats que haja d'afrontar, entre elles la incessant aportació de guants protectors al personal i els residents de la Residència d'Ancians Santa Lucía.

Cercar notícies
Agenda