Canfali Marina Alta

CEDMA reclama el desenvolupament de sòl industrial per poder ser competitius en aquest sector

CEDMA reclama el desarrollo de suelo industrial para poder ser competitivos en este sector
  09/10/2019

El teixit productiu empresarial de la Marina Alta, tot i ser fort, es troba terriblement encaixonat. Aquesta és la consideració del CEDMA, que recorden que el "turisme segueix sent la nostra major font d'ingressos i cada vegada hi ha més emprenedors que s'arrisquen a agroalimentària. És el sector industrial el que hem deixat de banda durant dècades, i el necessitem ".


Des del Cercle d'Empresaris apunten que hi ha voluntat de desenvolupar una indústria pròpia a la comarca, tot i això afirmen que el projecte d'industrialització no s'enlaira causa de la manca d'infraestructures i l'escassetat de sòl industrial.


La crítica no és localitzada sinó comarcal, el teixit empresarial afirma que "hi ha polígons en marxa des de fa dècades en què sembla que s'instal·lin les empreses per càstig, ja que no hi ha pràcticament aparcament, els vials són tan estrets que els camions no poden maniobrar i la insuficiència de les infraestructures és punyent ". Això sí, en clau local, el disseny que presenta el polígon industrial de la capital de la comarca és preocupant per al CEDMA "és tan absurda la situació en alguns casos -com en Dénia- que el polígon està però no existeix, i els carrers ni tenen nom, per la qual cosa difícilment les empreses poden ser geolocalitzades i han de donar els senyals com es feia al segle passat ".

Cercar notícies
Agenda