Celebració del IV aniversari de la declaració de les falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat

  • Celebración del IV aniversario de la declaración de las fallas como Patrimonio Inmaterial de la Humanidad
  • Celebración del IV aniversario de la declaración de las fallas como Patrimonio Inmaterial de la Humanidad
  14/12/2020

Dénia ha estat representada en els actes de commemoració del IV aniversari de la declaració de les falles com a patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, celebrats a València. Fins a la capital es van desplaçar la Fallera Major de Dénia, Safir Malonda, i el vicepresident 3r, de Relacions Institucionals i Públiques, Juan Ots. La celebració va ser organitzada per la Junta Central Fallera.

            En un comunicat de les falles de Dénia, s’ha reivindicat “aquest patrimoni immaterial i immortal de la festa, representant el valor dels llaços que ens uneixen, a través dels nostres oficis i les nostres formes de vida que ens protegeixen i cuiden en temps difícils”. Segons explica la Junta Local Fallera de Déia, “som el resultat d’un coneixement ancestral concret, d’una manera concreta d’entendre la vida, i només protegint-nos i cuidant-nos, el material podrà tornar a ressorgir de les cendres, rebent la nova estació que precedeix al gèlid hivern i serà perquè el patrimoni immaterial i immortal haurà romàs any rere any”.

            Per altra banda, s’han fallat els premis del XII Concurs de targetes de Nadal organitzat per Junta Local Fallera. La guanyadora ha sigut Gala Pérez Martí, del Saladar. Noa Sánchez i Martina Moreno, ambdues de Campaments, s’ha emportat el segon i tercer premi.

Subscriu-te!