Cent seixanta patrocinadors donen suport a l’AECC per a la Cursa Solidària del 21 d’octubre a Ondara

Cent seixanta patrocinadors donen suport a l’AECC per a la Cursa Solidària del 21 d’octubre a Ondara
  11/10/2018

 

Tindrà lloc en un circuit per Tossals dissenyat pel Club d’Atletisme Ondara

 

La junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer en Ondara ha presentat al pati de la Casa de Cultura d'Ondara la I Cursa Solidària a benefici de l’AECC que tindrà lloc el diumenge 21 d'octubre.

            La presentació ha comptat amb la presència de l’alcalde José Ramiro; la regidora d'Esports, Mar Chesa, i el representant del Club d'Atletisme d'Ondara, Pep Giner.

            Ramiro ha agraït el gran esforç realitzat per la Junta Local de l'AECC en l'organització de la cursa, així com ha expressat el seu agraïment a totes les persones que col·laboren, tant negocis i empreses, com inscrits per a participar en la carrera.

            Per la seua banda la regidora d'Esports ha explicitat el suport del seu departament a la iniciativa impulsada per la junta local, i ha agraït la col·laboració del Club d'Atletisme d'Ondara. Chesa s’ha mostrat optimista respecte a una participació que ja ha estat formalitzada per més de cent trenta persones, i que espera superar el miler.

            Aquesta previsió ha estat compartida per Bisquert, qui ha agraït públicament el patrocini de les cent seixanta empreses locals i comarcals que ha donat suport a la proposta solidària de la junta local d'AECC.

Subscriu-te!