Xoca contra les taules d'una terrassa de Xàbia amb la intenció d'atropellar a un client 

Choca contra las mesas de una terraza de Xàbia con la intención de atropellar a un cliente 
  17/09/2021

 

La Guàrdia Civil d'Alacant ha detingut a un conductor que el dimecres a la nit va tractar d'atropellar als clients que es trobaven asseguts en una taula de la terrassa d'un restaurant de Xàbia. Testimonis de l'incident van avisar immediatament a la Guàrdia Civil i van retindre a l'autor fins a l'arribada dels agents. És un home 64 anys, resident a Xàbia, de nacionalitat marroquina. Va ser sotmés a la prova d'alcoholèmia llançant una taxa de 0,0. El Jutjat d'Instrucció de Dénia ha decretat llibertat amb càrrecs. 

Cap a les 21.30 hores, el turisme, de grandària xicoteta, va atropellar diverses taules d'un establiment hostaler que estaven en un carrer del nucli urbà de Xàbia. Per fortuna, el vehicle no va causar danys personals. El conductor va manifestar als agents que la seua intenció era la d'atropellar a un dels clients de l'establiment, pel que sembla, com a represàlia per una renyina prèvia. 

Segons van declarar els qui van veure el succés, cinc persones es van alçar ràpidament d'una de les taules quan van veure abalançar-se contra elles el vehicle. El conductor va intentar perseguir amb el cotxe al seu objectiu, però no va poder perquè aquest sobrepassava les dimensions de pas. Al detingut se li imputa un delicte de temptativa d'homicidi, ja que el seu objectiu era atropellar a un dels clients del bar, un home de 48 anys d'edat, també de nacionalitat marroquina. Pel que sembla existeix enemistat entre ells i no hi ha relació de parentiu. S'ha confirmat una denúncia prèvia per un altercat entre tots dos.

 

 

<<< Tornar a la portada