Centenars de papallones donaran llum a l'arbre de Nadal de l'Hospital de Dénia

  • Cientos de mariposas darán luz al árbol de Navidad del Hospital de Dénia
  • Cientos de mariposas darán luz al árbol de Navidad del Hospital de Dénia
  07/12/2020

 

L'Hospital de Dénia, a través del projecte cuidArt, llança una proposta a pacients, veïns i professionals sanitaris de la Marina Alta per a decorar enguany l'arbre de Nadal. L'avet estarà vestit amb centenars de papallones platejades en l'elaboració de les quals han treballat durant les últimes setmanes els pacients crònics del centre sanitari dianense i els de l'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer, de Teulada. A ells se sumen ara els professionals sanitaris i les seues famílies; així com tot aquell resident en el Departament de Salut de Dénia que desitge unir-se a la iniciativa. 

Sota el títol de “In memoriam”, les papallones, la simbologia de les quals s'associa tradicionalment a la transformació, representen en el nostre arbre un homenatge a tots els veïns de la comarca que durant aquest any ens han deixat a causa del COVID-19. Segons la responsable de la proposta, la psicoterapeuta Alicia Costa, “hem triat les papallones platejades amb l'objectiu d'unir-nos en un mateix sentiment i com a símbol de llum i esperança per a l'any vinent”.

Tot aquell que ens vulga fer arribar les seues papallones pot posar en el revers del treball una dedicatòria, si així ho desitja. La plantilla tipus està disponible en la nostra pàgina web i xarxes socials. Es pots enviar retallada, acolorida i dedicada al Departament de Comunicació de l'Hospital de Dénia -Partida de Beniadlà s/n- o bé fer-nos-la arribar per email a comunicacion@marinasalud.es 

<<< Tornar a la portada