Ciutadans Dénia aprova la labor de l'equip de govern però critica que “han tret el rodillo a passejar” 

Ciudadanos Dénia aprueba la labor del equipo de gobierno pero critica que “han sacado el rodillo a pasear”
  07/07/2020

Les regidores de Ciutadans Dénia Susana Mut i Estefanía Schwamb han fet balanç del primer any de legislatura, afirmant que l'equip de govern “l'ha fet bé en alguns temes” i que ha mostrat la seua disposició a col·laborar amb els altres partits. No obstant això, Mut ha lamentat que “encara que a vegades presumeixen que no han tret el "rodillo", sí que l'han tret”. 

La portaveu de Ciutadans reconeix que, després de la crisi del COVID-19, “és complicat jutjar” la labor dels socialistes. Assenyala que almenys van tindre la deferència de crear una comissió en la qual estaven representats tots els partits, en la qual C’s va presentar un decàleg de mesures de cara la recuperació econòmica. Mut ressalta que la pràctica totalitat de les propostes van ser acceptades. 

  Encara així, assenyala que “hi ha decisions que no haurien de prendre's de manera unilateral” i que els socialistes “haurien d'escoltar mes a la ciutadania per a saber què opina la gent”. 

Segons la regidora, ha sigut “un primer any de legislatura marcat pels temporals i la pandèmia, que han suposat un dur examen per a tota la classe política de la nostra ciutat. Indica que “uns, no s'han presentat a l'examen i uns altres hem estat secundant amb positivitat”

Ciutadans anuncia que continuarà donant suport a les propostes que siguen beneficioses per a la ciutat, “vinguen del partit que vinguen, sempre que es cosensuen i no es traga el corró de la majoria a passejar, com ja ha ocorregut en alguns temes”, diu Susana Mut.

Subscriu-te!