Canfali Marina Alta

Ciutadans reclama millores en el nou contracte de neteja dels edificis públics de Dénia

Ciudadanos reclama mejoras en el nuevo contrato de limpieza de los edificios públicos de Dénia
  27/09/2019

L'equip de govern assegura que es compleixen totes les normatives d'higiene

Ciutadans ha lamentat que s'haja licitat el nou contracte de neteja d'edificis municipals i col·legis públics de Dénia sense incloure les millores que va proposar en diverses ocasions. La seua portaveu, Susana Mut, ha assenyalat que "és intolerable que les aules dels col·legis no es freguen diàriament", ja que en el contracte només s'obliga a passar la mopa cada dia. Segons la seua opinió, la neteja dels centres escolars serà "precària".
Mut afirma que faltarà personal en alguns col·legis, com ara l'Infantil del Pou. Diu que només es contempla netejar diàriament les taules i cadires i no tots els estris de les aules.
Per la seua banda, els socialistes consideren que les declaracions de la portaveu de Ciutadans sobre el nou contracte de neteja són "alarmistes" i "desafortunades". Acusen Susana Mut de "confondre" i "embolicar" a l'opinió pública abans de celebrar-se la reunió informativa del nou contracte de neteja de les escoles que es realitzarà el proper dimarts dia 1 d'octubre amb tots els grups polítics. L'equip de govern assegura que s'estan complint totes les normatives d'higiene a l'hora de netejar els centres escolars i que aquests es troben "en perfecte estat" per acollir els alumnes. Per això, remarca que "no tolerarem que des de l'oposició es creï una alarma social inexistent".

Cercar notícies
Agenda