Cloenda del taller d’ocupació T'avalem que durant un any a adequat la plaça de bous d’Ondara

  • Clausura del taller de empleo T'avalem que durante un año a adecuado la plaza de toros de Ondara
  • Clausura del taller de empleo T'avalem que durante un año a adecuado la plaza de toros de Ondara
  08/06/2019

 

Aquest programa mixt d'ocupació ha permès a 10 joves aturats menors de 30 anys treballar i formar-se

 

El lliurament de diplomes per part de la regidora de Personal en funcions de l’Ajuntament d’Ondara, Raquel López, als deu joves d’entre 16 i 30 anys que han tingut al seu càrrec l’adequació de la instal·lació de la plaça de bous d’Ondara, ha posat el punt i final al taller d'ocupació T'avalem. López ha donat l'enhorabona als participants pel seu treball i aprofitament enguany, assegurant que poden sentir-se orgullosos per haver contribuït a rehabilitar dependències d’un edifici històric com reposició d'abeurador i burladers, condicionament de corrals i neteja de la façana.

       La cloenda ha tingut lloc en un acte celebrat a la Casa de Cultura d'Ondara, que ha comptat amb la presència del tècnic de Formació del LABORA-Servei Valencià d'Ocupació i Formació, Samuel Sánchez.

La tramitació de la subvenció del SERVEF ha estat gestionada per la Regidoria d'Ocupació i Promoció Econòmica, dirigida per l'alcalde en funcions, José Ramiro, a través de l'oficina ADL-Afic d'Ondara, per a que els participants, mitjançant un contracte de formació i un salari durant un any, reberen 1.920 hores de formació en alternança amb el treball o la pràctica professional.

<<< Tornar a la portada