Comença el curs en la UNED

Comienza el curso en la UNED
  13/10/2021

 

El dilluns 11 d'octubre va marcar l'inici oficial del curs en la UNED Dénia i les aules de Xàbia i Benidorm. Amb anterioritat, s'han realitzat diverses activitats dirigadas a l'alumnat, com les presentacions de curs i les visites per a conéixer millor els amplis serveis que ofereix la universiad.

Hi ha hagut visita virtual i presencial guiada en diferents horaris i s'han dedicat dos dies a la presentació de tot l'equip que forma la UNED i de la representació de la comunitat universitària, PAS, professorat i estudiants. S'ha explicat la funció de cada departament i els serveis que ofereixen i s'han resolt dubtes. 

La bona notícia de l'inici del curs és que “per fi” es torna a la normalitat amb assistència presencial a les tutories, a més de poder utilitzar totes les eines i plataformes tecnològiques de què disposa la UNED Dénia, Xàbia i Benidorm.

La matrícula segueix oberta fins al 23 d'octubre per a aquells que vulguen continuar aprenent, ampliar el seu coneixement o traure's algun màster o grau i encara no s'hagen matriculat.

 

Subscriu-te!