Comença l’execució de la nova xarxa de pluvials al carrer Sant Domènec d’Ondara

  • Comienza la ejecución de la nueva red de pluviales en la calle Sant Domènec d'Ondara
  • Comienza la ejecución de la nueva red de pluviales en la calle Sant Domènec d'Ondara
  16/05/2022

La reivindicació dels residents del carrer Sant Domènec en l’antiga travessia d’Ondara per a comptar amb una adequada xarxa de pluvials que evita que en cas de intenses pluges l’aigua entre en les vivendes, ha motivata a l’Ajuntament d’Ondara a satisfer-la amb el projecte que comença a executar-se aquesta setmana.

            Segons hna informat des de la Regidoria d’Urbanisme, la redacció del projecte ha tingut en compte que aquest carrer disposa d’un pendent pronunciat per a disposar la canalització de les aigües per baix del ferm, amb la fondària suficient per a no interferir en les escomeses de clavegueram de les vivendes. En concret, es preveuen col·locar diversos embornals per a l’arreplegada de les aigües que, finalment, s’abocaran al barranc de l’Alberca.

            Així mateix ha confirmat que les obres estaran finançades íntegrament per l’Ajuntament d’Ondara, amb un pressupost de 40.535 euros que inclou l’IVA, encara que segons assenyalen, no estaven previstes en els pressupostos de l’Ajuntament d’enguany, encara que donada la problemàtica li s’ha donat prioritat en ares a aconseguir una solució immediata.

            L’execució comportarà que aquest carrer quedarà tallat al trànsit rodat en les pròximes setmanes amb la corresponent desviació del trànsit rodat amb la indicació de la Policia Local.si bé les persones residents podran accedir amb els seus vehicles per a càrrega i descàrrega. Des de l’Ajuntament d’Ondara es prega a la ciutadania que es respecte la senyalització i disculpen les molèsties.

<<< Tornar a la portada