Compromís abordarà la necessitat de reformar la Unió Europea en una conferència organitzada a Dénia

Compromís abordarà la necessitat de reformar la Unió Europea en una conferència organitzada a Dénia
  20/11/2023

Compromís abordarà la necessitat de reformar la Unió Europea en una conferència organitzada a Dénia

 "Europeïtza't: Parlem de reforma democràtica a Europa" serà el dijous 23 de novembre a les 19 hores en la sala de conferències de la Casa de la Cultura de Dénia

Dénia, 17 de novembre de 2023

Més-Compromís ha organitzat a Dénia la conferència "Europeïtza't: Parlem de reforma democràtica a Europa" dins d'un cicle de conferències destinades a abordar qüestions claus a Europa, i al mateix temps, consolidar el seu compromís amb la política internacionalista i solidària.

La tercera de les conferències se celebra el dijous 23 de novembre a les 19 hores en la Sala de Conferències de la Casa de la Cultura de Dénia, i busca abordar el tema del dèficit democràtic de la UE i promoure la seua consolidació com a projecte polític cohesionat en l'escenari mundial. La xerrada, que forma part del compromís de la formació valencianista en la construcció d'una Europa més justa i participativa, destaca la importància de superar els reptes inherents al dèficit democràtic de la Unió Europea.

La jornada serà moderada per Vicent Marzà, diputat de Compromís a les Corts Valencianes i tres destacats ponents abordaran la temàtica. Maylis Rossberg, membre de la minoria danesa a Alemanya i candidata a la Presidència de la Unió Europea per l'Aliança Lliure Europea, aportarà la seua perspectiva única sobre la necessitat de reforçar la representació i participació ciutadana en la UE. Per la seua part, Lorena de Lacalle, presidenta de l'Aliança Lliure Europea, compartirà les seues idees sobre com superar els obstacles democràtics per a construir una UE més inclusiva i transparent. Per últim, Carlos Corrochano, portaveu de Polítiques Internacionals de Sumar i assessor de Yolanda Díaz al Ministeri de Treball, oferirà una visió pràctica sobre com la UE pot millorar la seua democràcia interna i la seua influència global.

"Aquesta iniciativa compta amb el suport de diverses forces polítiques aliades, la qual cosa demostra la posició de Més-Compromís com a referent europeu i estatal de polítiques socials transformadores", ha apuntat Agustí Espí, secretari del col·lectiu local, qui s'ha mostrat molt content d'acollir-la en Dénia. "Estem segurs que serà una jornada molt enriquidora i informativa amb la que fomentaren el debat i l'acció de polítiques justes, socials i verdes, i animem a la ciutadania a participar-hi".

 

<<< Tornar a la portada