Compromís no votarà en contra del pressupost de la Diputació a canvi d'inversions a la comarca

Compromís no votará en contra del presupuesto de la Diputación a cambio de inversiones en la comarca
  21/12/2020

El Grup Compromís s'abstindrà en la votació del pressupost de la Diputació d'Alacant per a 2021 gràcies a un acord aconseguit amb l'equip de govern format per PP i C’s. Un acord que ha sigut possible perquè s'han incluiso més de 7,5 milions d'euros en diferents partides que reclamava el portaveu nacionalista, Gerard Fullana. Entre elles està 1,8 milions per a inversions hídriques estratègiques, que es finançarà amb romanents, encara que s'inclou una dotació inicial en el pressupost de 220.000 euros, i una altra de 250.000 euros per a plans d'innovació i promoció de la recollida i reciclatge de residus sòlids. 

Hi ha també una inversió de 900.000 euros per a completar el pla de carreteres de 2018 que mantenia pendent la variant de Ràfol d'Almúnia. I una quarta partida de 600.000 euros  per a la rehabilitació i posada en valor del patrimoni municipal. Així mateix, Fullana ha sol·licitat la posada en marxa d'un pla d'inversió social en municipis de menys de 20.000 habitants en compliment dels acords establits amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. 

També s'inclourà en el pressupost la redacció del projecte de llançadora del tren de la costa, amb una inversió de 20.000 euros. 

<<< Tornar a la portada