Compromís per Xàbia, en crisi després de la pol.lèmicar carta dels seus regidors i de la secretària del partit

Compromís per Xàbia salta por los aires tras una polémica carta de sus concejales y la secretaria del partido
  25/10/2022

Els dos regidors de Compromís per Xàbia, Juan Cardona i Vicent Colomer, i la secretària de la formació valencianista, Llúcia Signes han renunciat als seus càrrecs orgànics i ho han anunciat a través d'una carta, en la qual critiquen als dirigents locals del seu partit. Compromís s'enreda en una crisi just quan s'inicia la precampanya electoral. 

En l'escrit conjuntoi afirmen, que tenien ganes de seguir, però asseguren que les coses no s'han fet bé i que no s'ha integrat en el projecte a persones vàlides que, "normalment no s'acosten a la política local” i que per a fer-ho “cal parlar més de projectes col·lectius i menys de sòls i llocs en la llista”. En la seua opinió, han tingut poc suport del partit i que les diferències són "importants".

Afigen que s'han produït "actituds i fins a faltes de respecte personals”. Per això, els dos regidors i la secretària del partit han dit: “basta". 

De moment,  han presentat laseua renúncia als diferents càrrecs orgànics que tenen en Compromís per Xàbia” i renuncien a anar en les pròxima candidatura municipal. En el cas de Cardona, també ha abandonat els càrrecs comarcals i nacionals. 

Insisteixen que el motiu és "incompatibilitat del nostre projecte amb el de la majoria de la militància del col·lectiu local de Compromís”.

<<< Tornar a la portada