Conclou en Benitatxell el pla d'asfaltat de més de 43.000 m² de vials

  • Concluye en Benitatxell el plan de asfaltado de más de 43.000 m2 de viales
  • Concluye en Benitatxell el plan de asfaltado de más de 43.000 m2 de viales
  • Concluye en Benitatxell el plan de asfaltado de más de 43.000 m2 de viales
  • Concluye en Benitatxell el plan de asfaltado de más de 43.000 m2 de viales
  29/06/2022

Fa uns dies ha arribat a la seua fi el pla d'asfaltat de Benitatxell que ha millorat més de 43.000 m² de vials. Els treballs de reasfaltat han reparat alguns dels vials de les urbanitzacions Cimera del Sol, Vista Muntanya III, Poble *Alcassar fase 2, Golden Valley i el camí Barranc Roig-La Torra. L'alcalde, Miguel Ángel García, i el regidor de Planificació Urbana, Jorge Pascual, van signar la recepció de l'obra, executada per la companyia Pavasal.
    Amb una inversió total de 530.000 euros amb càrrec al pressupost municipal, els treballs han inclòs no sols l'adequació i reparació del ferm, sinó també la senyalització horitzontal i vertical i el repintat d'algunes zones per a millorar la seguretat viària en àrees de molt de trànsit de cotxes i camions. 
    La major part de l'actuació s'ha centrat en els vials de Cimera del Sol, amb un 90% del total del pla. Principalment, les zones d'actuació han sigut Begonias, Alzines, Baladres, Camelias, Dalias, Gira-sols i alguns trams de carreteres principals. En la majoria d'aquests vials no s'havia actuat des de la construcció de la urbanització, fa més de 30 anys.
    També s'ha intervingut en altres àrees amb la instal·lació de barreres de protecció en la pujada des de la zona Camelias cap a Poble Panorama i en un punt del camí del Barranc Roig. A més, l'empresa adjudicatària ha assumit com a millora l'asfaltat de 13.500 metres quadrats extra, valorats en 131.815 euros.
    “Amb aquesta intervenció s'ha solucionat gran part d'un problema heretat durant moltes legislatures”, ha assenyalat l'alcalde, qui ha destacat que, fins ara, “la major part de les queixes que rebia l'Ajuntament, després de les deficiències en l'enllumenat públic (40%), eren per l'asfaltat (13%)”. “Ara, després d'aquesta actuació i també amb les millores en matèria d'il·luminació, s'està notant molt el canvi en la tipologia de queixes, així com acurtant de manera considerable el temps d'actuació”.

<<< Tornar a la portada