Condemnat el propietari d'un cyber de Dénia per abusos a dos menors

Condenado el propietario de un ciber de Dénia por abusos a dos menores
  02/10/2021

 

L'Audiència Provincial ha condemnat al propietari d'un local de ciberjocs de Dénia a un any i mig de presó per abusos a dos menors. No obstant això, l'home no entrarà a la presó, llevat que cometa un delicte en els pròxims dos anys. 

El tribunal li ha aplicat a la pena un atenuant per actuar sota els efectes de l'alcohol.

En la resolució judicial es considera provat que els menors, de 13 i 16 anys, es trobaven en el local, on l'acusat, de 45 anys, els va sotmetre a tocaments. Es relata que el xic de menys edat li va demanar que parara Després, va actuar de la mateixa manera amb l'altre jove.

Els fets van ser reconeguts pel propietari del cyber durant el judici, afirmant que, en haver ingerit begudes alcohòliques, va perdre el control dels seus actes. A més, i amb la finalitat de compensar el mal ocasionat, els va donar 1.500 euros.

La secció segona de l'Audiència, que ha jutjat el cas, només ha imposat pena de presó a l'home pels abusos al menor de 16 anys. En l'altre cas, l'obliga al pagament d'una multa, equivalent a una quota de 3 euros al dia, durant 14 mesos. Així mateix, la sentència fixa unes indemnitzacions de 1.000 i 500 euros per a cadascuna de les víctimes, i una ordre d'allunyament.

 

 

<<< Tornar a la portada