Convocat el concurs de pintura ràpida “Els colors d’Ondara” el 12 de novembre com a complement da la Fira de la Marina Alta

Convocat el concurs de pintura ràpida “Els colors d’Ondara” el 12 de novembre com a complement da la Fira de la Marina Alta
  31/10/2023

La Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme i l’Associació d’Artistes de la Marina Alta (ADAMA) han convocat el I Concurs de Pintura Ràpida “Els colors d’Ondara” per a desenvolupar-se el diumenge 12 de novembre a partir de les 9.30 hores emmarcat en el primer cap de setmana de la Fira de fires que ha previst la celebració de la VII Fira Comarcal Marina Alta.

            Amb eixe propòsit han publicat unes bases que obri el certamen a la participació de qualsevol artista que ho desitge, a partir de 16 anys d’edat, amb tota llibertat de tècniques a utilitzar, i amb l’únic requisit de comunicar a l’organització el lloc que s’ubiquen per a pintar al centre històric de la vila o al voltant del Prado. Pel que fa al material s’ha previst que siga aportat pels participants, en el que s’inclou el cavallet i el suport amb unes mesures mínimes de 50 centímetres i màximes de 100, per qualsevol dels seus costats, que deurà ser segellat a la Casa de Cultura de 8.30 a 9.30 hores de la data de celebració.

            Les obres representades, en les que sols s’admet una per artista, seran examinades per un jurat format per persones vinculades al món de l’art a proposta de la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme i Adama, i la seua decisió per a adjudicar els 500 euros del primer premi i els 250 per al segon serà inapel·lable a partir de criteris objectius d’avaluació com qualitat tècnica, artística, composició, creativitat, innovació i originalitat dels treballs. En això, segons es fa constar, degut a que les obres han de valorar-se en el seu conjunt, es prescindeix d’atribuir a cada un dels criteris una ponderació relativa, per la dificultat que suposaria per al jurat.

A banda, el primer premi quedarà en propietat de l’Ajuntament d’Ondara. Qualsevol contingència no recollida en aquestes bases serà resolta segons els criteris de l’organització.

Quant a la inscripció requereix formalitzar-se al correu electrònic a adama.arte@gmail.com fins el 10 de novembre de 2023. No obstant això, les persones no inscrites ho podran fer el mateix dia del concurs en horari de 8.30 a 9.30 h, en la Casa de Cultura d’Ondara.

El lliurament de les obres tindrà les 14 hores com a límit, i restaran exposades en els seus cavallets al moll de l’edifici del Prado fins a les 15, per tal de que el jurat emeta el veredicte a les 17 hores dins de l’edifici del Prado.

            Totes les obres, de les que s’exclou la participació a les que no siguen entregades en temps i forma seran exposades en la Casa de Cultura amb data que ja s’informarà.

 

<<< Tornar a la portada