Coral Escrivà i Marc Estellès s’incorporen a la llista del PSPV d’Ondara per al 28M

Coral Escrivà i Marc Estellès s’incorporen a la llista del PSPV d’Ondara per al 28M
  14/03/2023

La candidatura del PSPV d’Ondara a les eleccions municipals ha fet pública aquesta setmana la incorporació de Coral Escrivà Català i Marc Estellès Monago, “com a novells exponents generacionals amb les que anem a concorre als comicis de maig”. En aquest sentit, han apuntat que ambdós joves, nascut respectivament en 2001 i 2002 preveuen assumir responsabilitat en l’àrea de Joventut, que segons subratllen, es una de les apostes dels socialistes ondarencs.

 

ASSUMIR RESPONSABILITAT EN L’ÀREA DE JOVENTUT

 

Per al candidat a revalidar l’alcaldia, José Ramiro, “es tracta de dos grans valors i talents joves, de dues grans incorporacions al projecte progressista ondarenc precisament després d’una legislatura on s’ha posat especial interès i recursos en la dignificació de la Joventut i la Infància com a regidories imprescindibles, com a àrees de vital transcendència dins del conjunt poblacional del municipi”. En això, ha recordat que els socialistes ondarencs han impulsat des de l’equip de govern la construcció i posada en marxa d’una infraestructura com l’Espai Jove que obrí les seues portes a principis de 2022 precedit per tot un pla de treball encetat durant la legislatura anterior i destinat a posar en valor les polítiques actives de joventut. Polítiques que, segons reivindica, han estat impulsades per ell mateix com a president de la Xarxa Jove Marina Alta en l’arrancada d’aquest organisme vertebrador entre els anys 2017 i 2020, tot coincidint amb el redreçament i implementació dels plans integrals de Joventut que encetà l’IVAJ en l’esmentat període.

Sobre les noves incorporacions, Ramiro ha destacat “la seua empenta i força a l’hora de materialitzar la seua implicació dins l’agenda municipal i social del municipi en  tot i tenint en compte que encara estan estudiant i formant-se respectivament en Informació i Documentació i Organització d’Activitats i Funcionament d’Institucions Esportives”. Per a l’actual alcalde, aquestes característiques configuren dos perfils molt representatius del que és la joventut ondarenca “així com la seua voluntat d’integrar-se dins la participació ciutadana a través d’un moviment tan integrador com el que els socialistes ondarencs estan configurant de cara a les eleccions locals del 28M”.

<<< Tornar a la portada