Creama Dénia amplia la seua oferta de cursos formatius per internet

Creama Dénia amplía su oferta de cursos formativos por internet
  11/11/2021

L'Ajuntament de Dénia, a través de Creama, s'ha adherit a la Xarxa d'Aules del Programa Mentor del Ministeri d'Educació i Formació Professional. Des d'aquesta setmana, es pot accedir a aquest programa de formació no reglada, flexible i amb tutors personalitzades. Està dirigit a majors de 18 anys. 

Els cursos es poden realitzar en línia des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet o acudint a l'aula d'informàtica de Creama Dénia, al carrer Nou d’Octubre, on hi ha disponibles equips informàtics i personal de per a atendre l'aula. 

En aquest espai presencial es realitzaran també els exàmens dels cursos que permetran als participants obtindre un certificat d'aprofitament emés pel Ministeri d'Educació i Formació Professional.

L'oferta formativa de l'Aula Mentor inclou més de 200 cursos referenciats en el Catàleg Nacional de les Qualificacions Professionals, que permeten completar la formació d'un títol d'FP o un Certificat de Professionalitat, o participar en un procediment d'acreditació de competències professionals; cursos específics per a formació del professorat i altres relacionats amb el Marc europeu comú de referència per a les Llengües.

La matrícula per als diferents cursos està oberta durant tot l'any, a excepció del mes d'agost. Els cursos tenen un preu de 48 euros, a excepció dels cursos amb certificació de 30 hores, l'import de les quals és de 24 euros.

Periòdicament s'oferiran cursos gratuïts d'algunes especialitats en la línia denominada Mentor en Obert. Aquest mes de novembre s'ha llançat una primera oferta de deu que inclou: Linux Essentials (Cisco), Introducció a Internet de les coses (Cisco), Introducció a la Ciberseguretat (Cisco), Emprenedoria Digital (Cisco), Networking Essentials (CISCO), Get Connected (Cisco), Ciberseguretat Essentials (Cisco), Iniciació a Salesforce, Administració de Salesforce i Iniciació a la Física.

En aquest cas, la inscripció es pot realitzar fins dilluns que ve en el correu electrònic denia@aulamentor.es. Les places són limitades i s'adjudiquen per ordre d'inscripció. Aquesta formació és en línia i començarà el pròxim dia 22.

Aquests cursos de Mentor en Obert no tenen examen presencial i, per tant, només s'emet el certificat d'aprofitament o assistència que emet Cisco en el cas dels seus cursos o el certificat que emeten els tutors en el cas de la resta.

La regidora de Creama, Sandra Gertrúdix, ha visitat l'aula d'informàtica de Creama, on tot està preparat per a l'arrancada del programa Aula Mentor a Dénia.

 

 

<<< Tornar a la portada