Crim de Gata: la família de David es desmarca de l’ús polític que s’esta fent del cas i anuncia que no anirà a la manifestació de diumenge 

Crimen de Gata: la familia de David se desmarca del uso político que se está haciendo del caso y anuncia que no irá a la manifestación del domingo 
  27/06/2024

Sols tenim paraules d'agraïment pel que es va viure ahir -pel dimarts, en el soterrar de David- al poble de Gata, un fet que mai s'oblidarà i exactament el que voldria el nostre David. Centenars de persones unides demostrant amor per acomiadar-lo com ell es mereixia. Això demostra la classe de persona que era i la immensitat del seu cor. Va ser molt  espectacular. Gràcies!

Estem segurs que eixe és el camí, des de la pau i el respecte. Volem per damunt de tot que es faça justícia i lluitarem amb tots els arguments legals perquè així siga.

Mai des de la violència. Mai des de l'odi a cap raça o religió. Mai relacionant aquest terrible fet amb cap moviment polític.

Durant aquests dies, hem hagut d'escoltar moltes barbaritats, i ens hem volgut mantenir al marge. Però atesa la importància de fins on ha arribat la notícia, ens veiem obligats a donar la nostra opinió. Entenem que hi haja molta tristesa i molta ràbia, i que voleu sortir al carrer a manifestar aquest sentiment. Però en cap moment pot convertir-se en un acte amb un transfons plens d’interessos.

La família no ho comparteix, ni estarem presents, nosaltres amb el que vam viure ahir -pel dimarts- estem molt més que satisfets, de veure quanta gent envoltava a David i de quina manera el vam despedir.

Eternament agraïts.

<<< Tornar a la portada