Cristina Morera dimiteix després de reconéixer que va cometre un error en rebre la vacuna abans d'hora

Cristina Morera dimite tras reconocer que cometió un error al recibir la vacuna antes de tiempo
  27/01/2021

La fins ara regidora socialista assegura que “no era conscient que estava cometent una irregularitat”

La socialista Cristina Morera ha posat aquest dimarts fi a la seua carrera política a l'Ajuntament de Dénia, després de destapar-se que es va vacunar sense que li corresponguera per no estar dins dels grups de risc. Morera, que ha demanat disculpes pel seu error, ha presentat la seua dimissió irrevocable com a regidora per a no entelar la labor de l'equip de govern, especialment la de l'alcalde, Vicent Grimalt, i la imatge de la ciutat.

        Després de deu anys com a regidora, ha manifestat que “em vaig amb molta llàstima perquè pense que s'ha treballat molt”, encara que considera que quan un polític comet errors ha de renunciar al càrrec.  però quan es cometen errors, encara que com en el meu cas vaig actuar de bona fe , sense cap maldat, malgrat el que diguen”. Ho ha dit durant una roda de premsa per videoconferència, en la qual s'ha emocionat. Segons la fins ara primera tinenta d'alcalde, “la gent que m'ha tractat aquests anys sap com soc, com he tractat als ciutadans i sap que en cap moment haguera actuat de manera errònia si haguera sigut conscient de l'error que estava cometent”.

        Malgrat que, quan es va conéixer la notícia en la vesprada del dimarts no va pensar a dimitir, amb el pas de les hores ha decidit llevar-se d'al mig perquè “no vull continuar alimentant la polèmica ni embrutar el treball impecable que s'està fent des de l'equip de govern.

        Cristina Morera ha puntualitzat que va rebre la dosi el passat dia 12, quan van ser vacunats els ancians i treballadors de la residència Santa Llúcia. Assegura que va acudir al centre perquè des de Salut Pública li van demanar que els ajudara a buscar a persones per a vacunar-se perquè sobraven dosis. A última hora de la vesprada, va acceptar posar-se una dosi sobrant. Morera ha assenyalat que “no vaig interpretar que era una irregularitat perquè seguia instruccions o consells d'una instància superior a la meua i pensava que estava complint el que marcava el protocol”. “Però és cert que ningú em va posar una pistola en el pit”, ha matisat ,”i, que `podia no haver alçat el jersei per a no posar-me la vacuna”.

 

       

Subscriu-te!