Creu Roja celebra el Dia de la Bandereta este dissabte a Dénia

Cruz Roja celebra el Día de la Banderita este sábado en Dénia
  01/12/2022

Creu Roja celebrarà este dissabte que ve 3 de desembre, de 10 a 14 hores, el dia de la Bandereta, amb la finalitat de recollir diners destinats al col·lectiu d'infància en situació de vulnerabilitat. L'entitat benèfica compta amb els projectes Promoció de l'èxit escolar i Joguet educatiu. Per primera vegada, la gent podrà aportar els seus donatius a través de Bizum. 

El treball de Creu Roja se centrarà en el suport als més vulnerables, potenciant les nostres activitats en: repartiment d'aliments, classes de suport escolar, llibres, material escolar, joguet educatiu, etc. 

Quant a l'opció Bizum, s'ofereix l'oportunitat de col·laborar a les persones que no puguen desplaçar-se fins a alguna de les nostres 12 taules que es repartiran per la ciutat de Dénia. Caldrà enviar un Bizum al número 01406, amb el concepte: Dénia.

A més, en les taules s'utilitzaran guardioles fabricades en cartó 100% reciclables i provinents de fonts sostenibles, dins del compromís de Creu Roja per minimitzar l'ús de plàstic i continuar avançant en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), de l'Agenda 2030 de Nacions Unides.

<<< Tornar a la portada