Creu Roja entrega regals als menors que es facen la prova PCR a Dénia i Xàbia 

  • Cruz Roja entrega obsequios a los menores que se hagan la prueba PCR en Dénia y Xàbia
  • Cruz Roja entrega obsequios a los menores que se hagan la prueba PCR en Dénia y Xàbia
  21/10/2021

 

Les agrupacions locals de la Creu Roja a Dénia i Xàbia han entregat als responsables dels centres de salut de tots dos municipis una sèrie d'obsequis destinats als menors que acudisquen a aqueixos punts d'atenció sanitària per a sotmetre's a una prova PCR. El cap de Pediatria del Departartamento de Salut de Dénia (DSD), el Dr. Josep Mut, agraeix a la població l'esforç “per la molèstia que suposa la pràctica de la prova, especialment en els menors d'entre 3-6 anys”. 

No obstant això, Josep Mut recorda la importància de la mesura, ja que es tracta de la població no vacunada i, especialment, la franja de menor edat tampoc té l'obligació de portar màscara en els centres docents. 

En l'acte de lliurament de Dénia han sigut presents el president i vicepresident de la Junta Local de Creu Roja, Eduardo de la Bruna i Juan María ZAbalza; la directora d'Infermeria del DSD, Natalia Casado; el doctor Mut i la supervisora de la planta de Pediatria de l'Hospital de Dénia, Naiara Carrillo. 

Per la seua part a Xàbia la responsable de Socors i Emergències de Creu Roja, Vicenta Font, ha sigut l'encarregada d'entregar els obsequis a la cap de la Zona Bàsica, María José Mulet i a l'equip de Pediatria.

 

 

<<< Tornar a la portada