CSIF denuncia que Correus està fent trasllats de personal de la comarca sense la negociació preceptiva

CSIF denuncia que Correos lleva a cabo traslados de personal de la comarca sin la negociación preceptiva
  22/07/2020

El sindicat CSIF assegura que Correus està realitzant trasllats de personal a la província d'Alacant de manera unilateral "sense dur a terme la negociació preceptiva", per la qual cosa ha interposat una denúncia en la Inspecció de Treball. Segons explica, "Correus considera que compta amb moltes oficines a la província en les quals la funció del director d'oficina és també la de cap de repartiment i amb la finalitat de diversificar el model de negoci pretenen que la persona responsable d'aqueixes comeses es dedique a un només d'ells". Per a dur a terme aquests plans, a les unitats mixtes de xicoteta grandària de Correus (les que compten amb servei de repartiment i d'atenció al client) se'ls està notificant sense negociació prèvia que en un termini de 15 dies canvien de destinació.

El primer lloc de la província en el qual s'ha dut a terme aquest procés ha sigut a la Marina Alta, on carters del Verger i Pedreguer van ser traslladats a Ondara. Segons el CSIF, aquest procés continuarà en altres punts de la província. 

El sindicat afirma que "com cada estiu ens trobem una altra vegada amb la problemàtica de no substituir al personal que es va de vacances i està de baixa fa que la resta de carters haja d'assumir la seua càrrega de treball. Cal tindre en compte que les actuals circumstàncies socials han fet que s'incremente notablement el volum de paqueteria i notificacions".

<<< Tornar a la portada