Cultura presenta els premis de composició “Vila d’Ondara” per a dolçaina i piano

Cultura presenta els premis de composició “Vila d’Ondara” per a dolçaina i piano
  29/04/2024

Un concert de Josep Alemany i David González ha emmarcat la presentació del la 8a edició dels premis “Vila d’Ondara” de composició per a dolçaina i piano a la Casa de Cultura.

        Entre peça i peça es va explicar què han de fer totes aquelles persones que vulguen participar en l'edició d'enguany, que compta amb un termini de presentació d'obres fins l'1 de juliol al departament de Cultura de l'Ajuntament d'Ondara. Finalitzat aquest, un jurat tècnic seleccionarà, entre totes les obres presentades, un màxim de tres obres, les quals tindran la consideració de finalistes, les qual, en cas de no haver-se presentat eixe mínim comportarà la anul·lació del concurs.

Pel que fa al lliurament del guardó dotat amb 1.250 euros per l’Ajuntament d’Ondara, s’ha apuntat que les obres finalistes seran interpretades per Josep Alemany i David González el divendres 4 d’octubre 2024 a la Casa de Cultura d'Ondara. Concert en el qual, els assistents pondran votar al descans per atorgar un premi especial del públic de 500 euros patrocinat per Federació Valenciana de Dolçaineres i Tabaleteres.

L’acte ha comptar amb la presència de la regidora de Cultura, Àngels Grimalt, qui ha agraït la presència dels públic assistents, davant del que ha advocat per consolidar uns premis que tracten de fomentar la cultura popular al municipi. “Aquests premis de composició són molt importants i volem i desitgem que continuen per sempre” ha remarcat.

<<< Tornar a la portada