Dies d'anàlisis i reflexió en la capital del pensament

Días de análisis y reflexión en la capital del pensamiento
  23/03/2023

 

 

Crear, Pensar, Imaginar i Conviure. Torna el Dénia Festival dels Humanitats per a convidar-nos a repensar el món en què vivim, reflexionar i afrontar els reptes del futur. Ho fa en versió curta, batejada com a edició de primavera, però amb atractives proposades que no per ser poques -si les comparem amb l'extens i dens programa d'octubre passat- deixen de ser atractives. Tot el contrari. 

L'edició de primavera del festival, organitzat per l'Ajuntament de Dénia, Baleària i la Generalitat Valenciana, s'estructura en tres sessions que es desenvoluparan durant els dies 27 i 28 de març. Els escenaris seran la Biblioteca Municipal (presentació del monogràfic de la Maleta de Portbou), el Multiespai l’Androna (Fòrum Arrels-Espai Lluís Vives) i el Centre Social (taula redona Una guerra que ens concerneix a tots).

Coordinat per la Fundació Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia de la Comunitat Valenciana, el programa arrancarà el dilluns que ve amb la presentació del número especial que la revista La Maleta de Portbou dedica a la primera edició del Dénia Festival dels Humanitats. Participaran el director de la revista i director acadèmic del festival, Josep Ramoneda, i el catedràtic de Geografia Humana de la Universitat de València i membre de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL) Joan Romero. Serà a la Biblioteca municipal de Dénia als 19 hores.

En aquesta edició de primavera del Dénia Festival dels Humanitats, avantsala del que es farà el pròxim octubre, han col·laborat la Fundació ‘la Caixa’, l’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana (APCV) i les associacions empresarials CEDMA, AEHTMA i CEV.

<<< Tornar a la portada