De cerveses per Calp

De cervezas por Calp
  10/10/2021

La popular Festa de la Cervesa de Calp es renova al 100% i es transforma en l'Oktoberfesters. Els festers de la Comissió de Festes 2022 són els encarregats d'organitzar-la en la gran carpa instal·lada en el Parc de la Creativitat. Per a ahir divendres, a les 20 hores, estava previst la burxada del primer barril de cervesa amb la qual es va donar inici oficial a una festa que es prolongarà fins a l'11 d'octubre.

Litres i litres de cervesa en una carpa ambientada amb música en directe amb les xarangues La Xarlotà i El Truc i la McLucas Band. El dilluns 11 d'octubre s'obrirà al migdia i hi haurà activitats d'animació infantil. El vessant musical es complementarà amb el duo Ángel i Laura i l'actuació de la Bandeta Bernia.

La Festa de la Cervesa, o Oktoberfest, té una tradició de més de 30 anys a la ciutat del Penyal d'Ifach de la mà del Club Carnestoltes Calpe. Ara són els festers els que han assumit aquesta celebració amb la qual “pretenem passar-nos-ho bé i, al mateix temps, recaptar fons per a les festes de l'any que ve”, assenyala Mariola Mulet, la presidenta de la Comissió de Festes 2022.

El regidor de Festes, Paco Avargues, apunta que “octubre sempre ha sigut un mes de festa a Calp, amb la romeria de Sant Francesc, la festa de la cervesa i els moros i cristians en honor al Santíssim Crist de la Suor”.

<<< Tornar a la portada